Actionfylt stridsvognspill på vei

City Interactive har kunngjort Tank Killer, et actionbasert stridsvognspill bygd på spillmotoren til T-72: Balkans on Fire.

City Inteactive har spesialisert seg i lavprisutgivelser, noe de ser ut til å ha hatt stor suksess med. Nå utvider de virksomheten sin til også å inkludere produsering av spill hos eksterne studioer, og det første resultatet av denne ekspansjonen er Tank Killer, fra den ukrainske utvikleren Crazy House.

Crazy House har stått for den ambisiøse stridsvognsimulatoren T-72: Balkans on Fire, som har fått en god mottakelse fra pressen og spillere. Om du ikke har hørt om spillet før, behøver du ikke å skamme deg; det er nemlig fortsatt umulig å finne i norske butikker, men du kan bestille det direkte fra utgiveren Battlefront, som også har en demo tilgjengelig.

Tank Killer blir imidlertid ikke noen dyp simulator, slik som T-72. Her fokuseres det på action, noe som sannsynligvis vil føre til at spillet appellerer til et bredere publikum (noe som ofte er nødvendig med lavprisspill; når utsalgsprisen går ned, må spillene selge flere kopier for å få de samme inntektene).

For øyeblikket har vi ikke spesielt mange gameplaymessige detaljer om spillet - det eneste vi vet er egentlig at handlingen foregår under andre verdenskrig. Lanseringen er satt til andre kvartal neste år.

Siste fra forsiden