Actionfylt tillegg til Operation Flashpoint

Ny nedlastingspakke slippes.

Da slipper Codemasters sin andre nedlastingspakke til soldatsimulatoren Operation Flashpoint: Dragon Rising. Denne gangen utvides spillet med to nye multiplayer-modier og nye Fire Team Engagement(FTE)-oppdrag.

Intense kamper

Pakken har fått navnet Overwatch og er i første omgang sluppet til Xbox 360, men ifølge Codemasters er versjonene til PS3 og PC underveis. Oppgraderingen vil inneholde mye militære ressurser, fra langdistanse- og kortdistansevåpen til panser og helikoptre.

I den ene nye multiplayermodusen, Blindside, skal PLA utføre oppdrag på kortest mulig tid mens USMC er på defensiven i intense, taktiske trefninger. Den andre modusen heter Supremacy og går ut på at partene skal ta strategisk viktige posisjoner ved hjelp av blant annet flyangrep.

De to nye FTE-oppdragene heter Friendly Skies og Hostile Takeover. I Friendly Skies skal amerikanerne prøve å ta ut PLAs luftvern for å sikre et område og forsvare det mot PLAs motangrep.

I Hostile Takeover er PLA-styrker i ferd med å etablere en farlig rakettbase i landsbyen Armudan. Motstanderne må presse ut styrkene og deretter etablere et forsvar mot nye fiendtlige angrep.

Sjekk ut hjemmesiden for mer informasjon om Overwatch-pakken og videoklippet under for en demonstrasjon av innholdet.

(Kilde: Pressemelding)

Siste fra forsiden