Activision kunngjør Guitar Hero: World Tour

En rekke nyheter for serien

I Guitar Hero: World Tour får du spille gitar, synge og leke med et imponerende trommesett.

Guitar Hero-serien har blitt en av Activisions store inntektskilder, og nå har den amerikanske utgiveren kommet med den offisielle kunngjøringen av et nytt Guitar Hero-spill – World Tour.

Trommesettet til Guitar Hero: World Tour.

I Guitar Hero: World Tour får du ikke bare spille gitar, men også prøve deg som trommis og vokalist. Dessuten kommer spillet med et innebygget musikkstudio, som lar deg lage dine egne låter. Disse kan du så lagre og dele med andre, gjennom et system som heter GHtunes.

Activision lover også store flerspillermuligheter, som inkluderer en onlinebasert karriere og mulighet for at opp til åtte spillere kan kjempe mot hverandre i Battle of the Bands.

Et spill som dette er også avhengig av gode låter, og Activision lover at Guitar Hero: World Tour vil få det største låtsortimentet i noe musikkspill til dags dato. Her inkluderes navn som Van Halen, Linkin Park, The Eagles og Sublime.

I tillegg til den store mengden musikk på platen, planlegger Activision å distribuere en haug av låter over nettet, i etterkant av lanseringen.

Det medfølgende trommesettet kommer med tre trommer, to cymbaler og en basspedal, og skal være designet slik at den føles naturtro, samtidig som den er lett å pakke sammen slik at den kan tas med på turné i nabolaget.

Gitarkontrolleren blir også forbedret, med et nytt utseende og mer responsive knapper.

Siste fra forsiden