Activision kunngjør Madagascar

Madagascar er et spill basert på den kommende animasjonsfilmen fra DreamWorks, hvor spilleren får bli med inn i verden til fire dyreparkbeboere.

Madagascar lar deg oppleve verden fra utsikten til løven Alex, giraffen Melman, sebraen Marty og flodhesten Gloria, som alle befinner seg i Central Park Zoo, dyreparken midt i New York. Disse dyrene har besluttet seg for at de ikke lenger gidder å være fanget i dyreparken, og spillet følger deres ferd til Madagaskar (den store øyen på østsiden av Afrika).

Ferden dit foregår over 11 kapitler, inkludert "Marty's Escape" i New York, "Penguin Mutiny" på et stort lasteskip og "Lemur Rave" i Madagaskars jungel. De tre heltene vil møte en rekke karakterer fra filmen, treffe på en haug ulike fiender og andre utfordringer og utvikle evnene sine etter hvert som de kommer videre på ferden sin.

Spillet kommer til de tre store konsollene, samt PC og Nintendos to håndholdte konsollsystemer. Det er faktisk snakk om tre ulike versjoner av spillet; Xbox, PS2 og GameCube-versjonen utvikles av Toys for Bob, PC-versjonen er det Beenox som tar seg av og Vicarious Visions jobber med versjonene til GBA og DS.

Spillbeskrivelsen i pressemeldingen fra Activision (som vi har gjenfortalt her) gjelder PS2, Xbox og GameCube-versjonen. Vi håper at Activision ikke har tenkt å gjenta Spiderman 2-fadesen, der PC-eiere fikk et søppelspill mens konsolleiere fikk et helt ulikt og mye bedre spill. Alle versjonene av Madagascar skal lanseres i mai.

Siste fra forsiden