Activision støtter PS3 og Revolution

I sin nyeste finansmelding har Activision kunngjort at de jobber med lanseringstitler for både PS3 og Revolution. I tillegg har de bekreftet at de jobber med et Transformers-spill.

På gårsdagens pressekonferanse om Activisions finansrapport for tredje finanskvartal (oktober 2005 til desember 2005), kom det frem en mengde ny informasjon om selskapets fremtidsplaner. Blant annet ble det klart at de jobber med en lanseringstittel til Nintendo Revolution og tre lanseringstitler til Sony PS3.

I følge Activision skal disse spillene gis ut mellom april 2006 og mars 2007, noe som de fleste tolker som nok en indikasjon på at vi får se både Revolution og PS3 før året er omme - i alle fall i USA. Activision har ikke kommet med noen informasjon om de fire nye spillene, men de kommer utvilsomt til å kunngjøre noe innen våren er omme (og E3 er over).

Ellers bekreftet Activision at de i samme periode vil gi ut et spill basert på den kommende Transformers-filmen. Dette spillet skal visstnok lanseres sommeren 2007, altså omtrent samtidig med filmen (fra regissøren Michael Bay). Det er for øyeblikket det vi vet om dette spillet.

Activision bekreftet også at Gun solgte dårligere enn forventet (noe som også gjaldt True Crime og The Movies), og at de i det kommende året vil fokusere på etablerte franchiser. Gun var imidlertid det bestselgende spillet basert på en ny franchise i 2006, og en etterfølger er ikke helt utelukket.

Siste fra forsiden