World of Warcraft: Shadowlands

Advarer mot «avsløringer» fra World of Warcraft: Shadowlands

Utvidelsen er klar for testing, og Blizzard forventer flere unøyaktige lekkasjer fra spillets filer.

Blizzard

Blizzard vil denne uken gå i gang med lukket alfatesting av Shadowlands – den neste utvidelsen for nettrollespillet World of Warcraft. I den forbindelse forventer utvikleren graving i spillets filer og en rekke «avsløringer», men ifølge teamet kan man ikke tro alt man hører.

Shadowlands introduserer en ny verden for spillere å boltre seg i.
Blizzard

I en melding på spillets nettsider advarer spillsjef Ion Hazzikostas mot å legge for mye vekt på detaljer som utvilsomt vil dukke opp i løpet av de kommende ukene. Hazzikostas minner om at utvidelsen enda er inne i alfastadiet, og filene inneholder rester etter flere funksjoner som siden har blitt skrotet.

– Dere vil utvilsomt finne biter med informasjon om systemer som «Soulbinds», «Covenant Sanctums» og legendarisk utstyr som spillere kan konstruere. Vi jobber fortsatt med flere av disse funksjonene, og spesielt i en alfasetting vil spillets filer inneholde en rekke eksperimenter og forkastede ideer. Så vær så snill å ta alt du hører med en klype salt.

Trofaste fans først

Videre forteller Hazzikostas at det kun er et lite knippe med spillere som får slippe til innledningsvis. I første omgang er det snakk om trofaste spillere som har holdt på med World of Warcraft i alle år, samt et lite utvalg «influencere» og journalister.

De som er så heldige å motta en invitasjon får utforske og gjøre oppdrag i det nye området kalt Bastion. Etter hvert vil teamet slippe mer og mer innhold, frem mot lanseringen av en betatest senere i år. De som kan tenke seg å bli mer på den neste testfasen kan melde sin interesse via Blizzards nettsider.

Les også: Shadowlands byr på store endringer for World of Warcraft »

Siste fra forsiden