World of Warcraft: Shadowlands

Shadowlands er den neste World of Warcraft-utvidelsen

Introduserer flere områder å utforske og et nytt nivåsystem.

Blizzard viste fredag frem den neste utvidelsen for World of Warcraft, og som ryktene hevdet går turen til Shadowlands. Utvidelsen kommer en gang til neste år, og bringer med seg en rekke nyheter til det stadig populære nettrollespillet – inkludert flere områder og en omfattende overhaling til nivåsystemet.

Førstemann til nivå 60

Se hva som venter i World of Warcraft: Shadowlands. (Video: Blizzard)

I World of Warcraft: Shadowlands har Sylvanas Windrunner åpnet en vei inn til utvidelsens titulære dødsrike. Spillere må stoppe henne før alt går galt, som naturlig nok betyr en tur til nye og mystiske omgivelser.

Shadowlands byr på fem nye områder, kalt Bastion, Maldraxxus, Ardenweald, Revendreth og Maw. Her vil man støte på fire forskjellige grupper, hvorav spillere velger seg én som de ønsker å representere for å tjene belønninger som utstyr og andre bonuser.

Ved siden av ferske gruppeområder og raids som alltid følger med lanseringen av en ny utvidelse, varslet Blizzard store endringer til nivåsystemet i World of Warcraft. Fra og med Shadowlands skal det bli mer meningsfylt å stige i gradene, i stedet for at det kun er å se et tall tikke opp og opp og opp.

Figurer som allerede har nådd nivåtaket i Battle for Azeroth, 120, vil begynne på nivå 50 i Shadowlands. Deretter begynner ferden mot det nye nivåtaket, som er – hold dere fast – nivå 60.

World of Warcraft: Shadowlands lanseres i 2020, men en endelig dato er ikke satt.

Siste fra forsiden