Adventstid i WoW

Joda, Cataclysm ligger under juletreet.

Oppdatering: Blizzard annonserte i dag at vi kan vente Cataclysm i butikkene 7. desember. Altså kan vi puste lettet ut, det er mer enn tidsnok til at julenissen rekker å pakke inn et eksemplar til alle snille barn.

Opprinnelig sak: Selv om det aldri har vært offisielt, var oppfatningen blant folk flest at den nye utvidelsespakken til World of Warcraft skulle komme i god tid før julehandelen. Nå ser det ut som den massive utvidelsen lar vente på seg.

Nettbutikken Amazon har nemlig fjernet sine antatte slippdatoer for Cataclysm, og sendt ut e-post til alle som har forhåndsbestilt samlerutgaven av spillet. I denne e-posten står det at Amazon forventer at den nye utgivelsesdatoen blir et sted mellom 4. og 18. januar 2011.

Utvidelsen er akkurat nå i beta-testing, og det kan være at Blizzard er gjort oppmerksom på noe som krever litt finpuss, og disse gutta slipper aldri et spill før det er klart. Uten noen offisiel uttalelse fra Blizzard blir det bare spekulasjoner, men om det er noe hold i disse ryktene får vi helt sikkert svar på under den kommende Blizzcon, som finner sted i slutten av måneden.

Cataclysm er den tredje utgivelsen til det ekstremt populære spillet, etter at vi fikk Burning Crusade i 2007 og Wrath of the Lich King året etter. I tillegg til å øke høyeste nivå til 85, får vi blant annet to nye spillbare raser i form av Worgen for alliansen og Goblin for horden.

Les også:Anmeldelse: Civilization V
Les også:Minecraft-skaper håver inn
Les også:Ubisoft kunngjør Outland

Kilde: Gamespot

Siste fra forsiden