Agatha Christie-mysterium til Wii

Pek-og-klikk-eventyret Agatha Christie: And Then There Were None er på vei til Wii.

The Adventure Company har fortalt at eventyrspillet And Then There Were None er på vei til Wii. Spillet er basert på Agatha Christies roman Ti små negerbarn (originaltittel: Ten Little Indians), som regnes som en av de største klassikerne hennes. Historien foregår på ei øde øy hvor ti mennesker sitter værfast. Alle har fått invitasjon til et gjestehus på øya, og alle har noe å skjule.

PC-versjonen fra 2005

Verten deres er fraværende, men ved hjelp av et lydbånd anklager han hele gjengen for mord. Kort etter dør den første av dem, og i dagene som kommer krymper den lille flokken med en person per dag. Ditt oppdrag blir å finne ut hvem det er som står bak drapene og stoppe dem før det er din tur.

Spillet er et tradisjonelt pek-og-klikk-eventyr, som opprinnelig kom ut for PC. Nyheter i Wii-versjonen inkluderer muligheten til å bruke kontrolleren for å simulere handlinger i spillverdenen (slik som å vri låsen på en safe ved å vri kontrolleren, og så videre). I tillegg introduseres gåter med strenge tidsfrister, noe som utvilsomt blir gjenstand for diskusjon i eventyrspillmiljøet.

I vår omtale beskrev vi PC-versjonen som et hyggelig lite spill som dessverre så ut til å ha blitt offer for begrensninger i forhold til utviklingsbudsjett og -tid. Forhåpentligvis betyr konverteringen til Wii at spillet også får finpuss nok til at det blir en mer minneverdig opplevelse.

Siste fra forsiden