Age of Conan: Hyborian Adventures

Ser du frem til Age of Conan: Hyborian Adventures? I så fall bør du ikke gå glipp av denne gameplayvideoen fra spillet.

Age of Conan: Hyborian Adventures er et massivt flerspillerbasert rollespill hvor vi får tre inn i den blodige fantasiverdenen skapt av Robert E. Howard. Dette er en verden full av ondskapsfulle guder, mytiske monstre, tapte sivilisasjoner og en menneskerase som sliter for å overleve.

Spillet blander de beste elementene fra actionspill og rollespill, og får et kampsystem hvor spilleren kan kontrollere våpenet sitt i sanntid. Ulikt andre massive flerspillerspill, kommer Age of Conan også med en omfattende enspillerdel, som du må spille gjennom før du får ta steget ut i den store verden.

Spillet skal lanseres til PC i løpet av andre kvartal neste år, og det er Eidos som vil stå for distribusjonen. Funcom har nylig kunngjort at de også jobber med en Xbox 360-versjon av spillet, men denne vet vi for øyeblikket svært lite om.

Den nylanserte videoen er ikke en offisiell trailer, men den er godkjent av Funcom. Videoen ble spilt inn i forbindelse med en presentasjon Funcom hadde i USA, og viser blant annet litt ordentlig gameplay fra spillet (med brukergrensesnittet på plass). Vi får også se massevis av lekre omgivelser, og etter å ha sett denne videoen burde det ikke være noen som helst tvil om at Age of Conan blir et svært pent spill.

Siste fra forsiden