Age of Conan utsatt igjen

Funcom trenger mer tid med Age of Conan, og har utsatt spillet til mars neste år.

Age of Conan er et av de mest etterlengtede MMORPG-spillene under utvikling akkurat nå. Spillet har blitt utsatt flere ganger, og nå er det klart at utgivelsen har blitt flyttet enda noen måneder frem i tid. Entusiaster som hadde sett frem til lansering i november må nå finne seg i å vente helt til 25. mars neste år.

– Vi synes naturligvis det er beklagelig at vi må utsette Age of Conan. Men etter nøye vurdering og analyse av feedbacken vi har fått fra den siste betatesten, er vi overbevist om at utsettelsen er i beste interesse for spillerne, selskapet og eierne våre, forteller Funcom-sjef Trond Arne Aas.

Videre påpeker han at kun det beste er godt nok for å kunne konkurrere i dagens MMO-marked, og forteller at Funcom nå har gitt seg selv mer tid slik at de kan møte de massive forventningene spillere verden over har til Age of Conan. Den norske utvikleren er overbevist om at beslutningen om å utsette spillet vil betale seg, og at spillerne kan se frem til en svært spesiell online-opplevelse.

– Med den ekstra utviklingstiden får vi mulighet til å levere noe enda mer unikt og mektig, noe som virkelig vil være den vanvittige Conan-arven verdig, sier spillets produsent, Gaute Godager.

Age of Conan: Hyborian Adventures skal levere en dyp, historiedrevet enspilleropplevelse som etter hvert går over til en brutal flerspilleropplevelse. I enspillerdelen får du muligheten til å bygge opp figuren din og forberede deg på eventyrene som venter på nettet. Spillet kommer til Xbox 360 og PC.

Siste fra forsiden