Age of Empires 3 på vei?

Den polske spillutgiveren CD Projekt har kunngjort at de vil gi ut tre Microsoft-spill, inkludert Age of Empires 3, i Polen.

CD Projekt har akkurat kunngjort en distribusjonsavtale med Microsoft, som sikrer dem de polske utgivelsesrettighetene til tre kommende Microsoft-spill; Dungeon Siege 2, Zoo Tycoon 2 og Age of Empires 3. Spillene vil bli oversatt til polsk, og komme i salg til det CD Projekt beskriver som en rimelig pris. Det er det polske nettstedet GRY-Online som forteller dette.

Nå spør du kanskje hvorfor dette er relevant for oss her i Norge. Vel, saken er den at mens Microsoft har kunngjort Dungeon Siege 2 og Zoo Tycoon 2, har de så langt ikke sagt et eneste ord om Age of Empires 3. Nå som CD Projekt har fått tildelt de polske distribusjonsrettighetene er det i alle fall rimelig klart at det jobbes med dette spillet, og at det ikke er alt for lenge til det kommer på markedet. Det er ikke helt vanlig å signere slike spesifikke avtaler om spill som kommer ut flere år inn i fremtiden, så en 2005-lansering høres rimelig sannsynlig ut.

For detaljer om det kommende Age of Empires-spillet må vi nok vente til Microsoft kommer med sin egen kunngjøring, men det ville overraske oss om de ikke bygger videre på teknologien de har laget i forbindelse med Age of Mythology, og lager et spill i 3D.

Siste fra forsiden