E3 2019 - Age of Empires II: Definitive Edition

Age of Empires II: Definitive Edition kommer til høsten med en ny kampanje

Spillere kan registrere seg for en betatest på Steam.

Under sin E3-konferanse på søndag avduket Microsoft en fersk trailer for Age of Empires II: Definitive Edition – en oppusset versjon av det klassiske strategispillet.

Age of Empires II: Definitive Edition introduserer nytt innhold til det klassiske strategispillet.
Microsoft

Videoen, som du kan se over, viser litt av hva spillere kan forvente, inkludert støtte for 4K-oppløsning, «Ultra HD-grafikk» og et oppusset lydspor. I tillegg får nyversjonen helt nytt innhold, med en utvidelse kalt The Last Khans.

Akkurat hva sistnevnte byr på er enda uvisst, men Microsoft lover tre kampanjer og fire fraksjoner som ikke var med i spillets opprinnelige utgave. Age of Empires II: Definitive Edition lanseres til høsten, via både Microsoft Store og Steam.

Alternativt vil alle Xbox Game Pass for PC-abonnenter få fri tilgang på spillet på lanseringsdagen, samt muligheten til å kjøpe fullversjonen til redusert pris. Tilbudsprisen blir også tilgjengelig for alle som eier Age of Empires II HD, den første nyutgaven for spillet som ble lansert i 2013.

Betatest på vei

For de som ikke har nok tålmodighet til å vente, frister Microsoft med en kommende betatest på Steam. Noen testdatoer er ikke kunngjort, men alle som håper å bli med kan melde sin interesse via Age of Empires' nettsider.

Har du lyst til å delta må du først være medlem av spillets Insider-program. Det koster ingen ting, og påmelding skjer også via seriens nettside. Om du allerede er Insider-medlem, har Microsoft sluppet instruksjoner for hvordan du kobler til Steam-kontoen din.

Sjekk ut alle nyhetene fra E3 2019 på vår samleside »

Siste fra forsiden