Age of Empires III

Ensemble Studios har lansert en oppdatert demo av Age of Empires III.

Age of Empires III er nok fortsatt et av årets mest etterlengtede sanntidsstrategispill, men det skal sies at reaksjonene på den første demoen av spillet var blandede. Mange klaget over "bugs" og andre mangler, og i tillegg synes de fleste at panelet på bunnen av skjermen var alt for stort og plasskrevende.

Nå har Ensemble Studios lansert en ny versjon av demoen, som kommer med det samme innholdet som den forrige, men med en rekke reparasjoner. Dessuten får du prøve et øvingsoppdrag og et nytt, forminsket brukergrensesnitt. Demoen er basert på versjon 1.1 av spillet.

Som før får du muligheten til å teste enspillerkampanjen, samtidig som du kan spille både for de engelske og de spanske styrkene i to "offisielle" tilfeldig genererte kart. De nye funksjonene har ført til at filstørrelsen har økt med 61 MB, og filstørrelsen er nå på 421 MB.

Du kan laste den nye demoen ned ved å følge lenkene under. Alternativt kan du besøke spillets offisielle nettsted for å få mer informasjon om Age of Empires III.

Siste fra forsiden