Age of Empires IV og V?

I følge det som skal være en side av kunstboken til Age of Empires III Collectors Edition, har Ensemble "kunngjort" Age of Empires IV og V.

At det tredje spillet i Age of Empires-serien ikke kommer til å være det siste, burde ikke komme som noen som helst overraskelse for noen. I dagens spillindustri får selv middelmådige spill etterfølgere, så når vi snakker om en knallsuksess som Age of Empires-serien, sier det seg nærmest selv at vi ikke har sett det siste fra serien enda.

Age of Empires III

I følge denne forumtråden på Age of Empires III Heaven, har Ensemble gitt et temmelig kraftig hint om hva vi kan forvente oss av fremtidige AoE-spill - og fremtid er et nøkkelord her.

På siste side i kunstboken som følger med befinner det seg et bilde med overskriften Age of Empires, og fem bilder, hver med et romertall under. De tre første bildene matcher de tre første spillene i serien. Nummer IV viser en soldat som ser ut til å stamme fra etterkrigstiden (eventuelt Vietnamkrigen), mens nummer V viser en Master Chief-aktig fremtidskriger.

Dette er ikke direkte overraskende. I det første intervjuet som dukket opp om Age of Empires III fortalte Ensemble at planen var at hvert spill i serien skulle ta for seg en ny tidsepoke, litt mer moderne enn den forrige. Vi tolket dette som en indikasjon på at Age of Empires IV ville foregå på 1800 og 1900-tallet.

Om dette virkelig blir tilfellet gjenstår selvfølgelig å se.

Siste fra forsiden