A.I.M. i salg på GamersGate

Den futuristiske sjangerblandingen A.I.M. har nå blitt tilgjengelig for vestlige gamere, gjennom nedlastningsportalen GamersGate.

Husker du A.I.M. (eller Artificial Intelligence Machine)? Sannsynligvis ikke. Dette er et av mange spill fra Russland som aldri fikk noen utgivelse i vesten, på tross av at det så rimelig interessant ut i sin tid. Nå har det imidlertid dukket opp på Paradox Interactives GamersGate-system, for den nette sum av 96 kroner (15 dollar), slik at vi endelig kan teste hvor godt spillet egentlig er.

A.I.M. er et actionrollespill som foregår i et science-fiction-univers bebodd av androider. Du spiller en robot som kan reise rundt i denne verdenen ved hjelp av et futuristisk kjøretøy. Du kan kjempe mot andre, handle, utforske, ta på deg diverse oppdrag og så videre. Totalt får vi over 50 typer våpen, over 30 typer kjøretøy og en haug av oppgraderinger.

GamersGate inneholder også en annen liten skatt jeg ikke tror vi har nevnt før. For samme pris kan du nemlig skaffe deg Gothic II: Gold Edition (med ekspansjonspakken Night of the Raven inkludert), noe som må sies å være et rimelig godt tilbud for de som ønsker å teste et av sjangerens mest kritikerroste spill.

Siste fra forsiden