Half-Life - gratis

Akkurat nå kan du spille hele Half-Life-serien gratis

Valve

Dagene går og vi kommer stadig nærmere lanseringen av Half-Life: Alyx en gang i mars. VR-spillet blir det første nye innslaget i serien siden 2007, og for å friske opp alles hukommelse byr Valve på et gratis dypdykk i arkivet.

God anledning til å spille gjennom Half-Life-serien på nytt, eller kanskje for første gang.
Valve

Som utvikleren forteller på Twitter er den komplette serien nå helt gratis å spille på Steam. Den som måtte ønske har altså sjansen til å pløye gjennom Half-Life, Half-Life 2, Half-Life 2: Episode One og Half-Life 2: Episode Two. Også inkludert er sidesprangene Half-Life: Opposing Force, Half-Life: Blue Shift og Team Fortress Classic.

Valve påpeker at du ikke får beholde spillene, men ettersom tilbudet gjelder i rundt to måneder har du brukbart med tid til å spille gjennom både det ene og det andre. Akkurat når fristen løper ut er ikke sikkert, men utvikleren forteller at man kan spille gratis helt frem til lanseringen av Half-Life: Alyx.

Ellers kunngjorde teamet at det vil holde en såkalt AMA, en spørrerunde på Reddit, onsdag ettermiddag. Temaet blir Half-Life: Alyx, og alle som ønsker kan svinge innom med spørsmål om det kommende spillet.

Half-Life: Alyx ble først avduket i fjor høst. Spillet er satt til tiden før Half-Life 2, der vi skal få følge historien til Alyx Vance – kjent fra sin medhjelperrolle i nevnte Half-Life 2. Spillet skal lanseres for Valve Index, HTC Vive, Oculus Rift og Windows Mixed Reality.

Les også: Half-Life: Alyx er trolig bare begynnelsen på en større Half-Life-satsing fremover »

Siste fra forsiden