Alexander blir spill

Ubisoft har akkurat kunngjort at de vil lage et sanntidsstrategispill basert på filmen Alexander, som omhandler det makedonske militærgeniet Alexander den Store.

Alexander, som regisseres av legendariske Oliver Stone, kommer med navn som Colin Farrell, Val Kilmer, Angelina Jolie og Anthony Hopkins på rollelisten. Filmen kommer på kino i USA i november, og Ubisoft vil lansere den spillmatiserte versjonen akkurat samtidig med filmen.

Ubisoft forteller at Alexander vil komme med et utfordrende gameplay som skal passe for både tilfeldige spillere og mer hardbarkede gamere. Spilleren får oppleve historien om Alexander den Store ved hjelp av en serie historiske kampanjer, og hver av disse kommer med sine egne unike karakteristikker og utfordringer. I tillegg får vi en rekke "hva om"-scenarier som utforsker hva som kunne ha skjedd om de faktiske hendelsene hadde vært annerledes.

Spilleren må kjempe store slag i sanntid, og bruke autentiske formasjoner og militærtaktikker for å vinne. For å hjelpe seg får han tilgang til helteskikkelser fra datidens verden. For å sikre at spillet blir autentisk i forhold til filmen, vil det inneholde musikk fra den verdenskjente komponisten Vangelis (kjent for musikken til filmer som 1492: Conquest of Paradise, Bladerunner og Chariots of Fire), samt filmsnutter hentet direkte fra filmen.

Siste fra forsiden