Alexander-ekspansjon til R:TW

Creative Assembly jobber med en nedlastbar ekspansjon til Rome: Total War, hvor du blant annet får delta i Alexander den Stores felttog.

I følge det nyeste nummeret av PC Gamer, jobber Creative Assembly med en ny ekspansjonspakke til Rome: Total War. I motsetning til Barbarian Invasion, kommer denne ekspansjonen kun til å bli lansert over nettet, og dette skal visstnok være et eksperiment fra Creative Assembly sin side.

Ekspansjonen har fått navnet Alexander, og som dette tilsier får vi følge den makedonske herskeren Alexander den Store på sitt historiske felttog, hvor han la under seg store landområder. PC Gamer forteller at du må begynne med å overvinne greske smånasjoner, før du tar fatt på det persiske imperiet og India. Det nye kartet dekker området fra Hellas til Himalaya-fjellene.

Utenom kampanjen, kommer ekspansjonen med en rekke historiske slag fra Alexanders felttog, nye enheter og fraksjoner. I følge PC Gamer-artikkelen er lanseringen satt til mars, men om dette er helt oppdatert informasjon vet vi ikke (i og med at den ikke har blitt offisielt kunngjort enda).

Siste fra forsiden