Alexander

I dette nye sanntidsstrategispillet, fra skaperne av Cossacks, får du ta kontroll over styrkene til Alexander den Store. Her er demoen.

Ubisoft kan egentlig ikke sies å ha gjort en spesielt imponerende jobb med markedsføringen av Alexander, et sanntidsstrategispill basert på Oliver Stone-filmen ved samme navn. Kanskje håper de at filmen i seg selv skal være markedsføring nok, eller kanskje har de en eller annen lur plan de er i ferd med å sette i verk, men det som i alle fall er sikkert er at for de aller fleste slo denne demoen ned som lyn fra klar himmel.

Alexander starter i år 330 før Kristus, og omhandler militærkampanjene til det makedonske geniet Alexander den Store. Spillet lar deg kontrollere autentiske helter, som Alexander selv, rivalen Darius, den egyptiske faraoen Nectanebo og indiske kong Poros. I og med at spillet kommer fra GSC GameWorld og kjører på Cossacks-motoren, sier det seg selv at du også får kontrollere en haug av militærenheter - 64000 enheter kan være på kartet samtidig, og en enkelt skjerm får plass til 8000 av dem.

Den nylanserte demoen inneholder to enspillerbrett ("Taming Macedonia" og "Construction of Alexandria") og tre kart som du kan kjempe i "skirmish"-modus mot datamaskinen eller andre mennesker. Du finner den 275 MB-store filen her:

Siste fra forsiden