ALFA Antiterror

Folkene bak de kommende Jagged Alliance-spillene har akkurat gitt ut en demo av det nyeste spillet deres, ALFA Antiterror.

ALFA Antiterror er et turbasert taktisk kampspill fra MiST Land. Spillet følger den topphemmelige og topptrente ALFA-divisjonen av de russiske spesialstyrkene Spetnaz på oppdrag i og utenfor Sovjet og Russland (divisjonen ble opprettet i 1974, og eksisterer fortsatt selv om arbeidsgiveren har gått gjennom store endringer).

Kamphandlingene foregår i Tsjetsjenia, Afghanistan, Midtøsten og andre internasjonale områder, og alle miljøene bringes til live ved hjelp av 3D-grafikk. Kampanjen inneholder 17 oppdrag fordelt på fire episoder, og oppdragene er alle basert på historiske operasjoner.

Du får kontroll over opp til 16 soldater samtidig, og alle har en egen rolle. Utviklerne skryter av at du får et svært omfattende arsenal til rådighet, slik at du får total frihet til å skreddersy soldatenes utstyr. I flerspiller kan du også spille for spesialstyrker fra andre land (britiske S.A.S., amerikanske Delta Force, tyske GSG-9 og franske GIGN).

Den nylanserte demoen er på gigantiske 1144 MB, og i følge nettstedet 3D Gamers inneholder den et oppdrag fra kampanjen (som heter "The Officer's Story) samt fem enspilleroperasjoner og syv flerspillerkart (for "hotseat"-modus og LAN). Du kan laste den ned herfra:

Siste fra forsiden