Alfa Romeo på den digitale landevei

Liker du italienske biler? Hva med Alfa Romeo? I så fall kan du glede deg til det neste bilspillet fra Milestone.

Den rimelig ferske spillutgiveren Black Bean har nå kunngjort at de har sikret seg rettighetene til å gi ut et spill basert på det italienske bilmerket Alfa Romeo. Spillet har fått det midlertidige navnet S.C.A.R. Squadra Corse Alfa Romeo, og skal utvikles av Milestone - studioet bak Screamer, Superbike-serien og Racing Evoluzione.

Vi vet egentlig fryktelig lite om selve spillet - den lange pressemeldingen vi har fått tak i består nemlig for det meste av uhemmet skryting av Alfa Romeo sine biler. Det å kjøre en Alfa Romeo er, for eksempel, ikke som å kjøre en vanlig bil. En Alfa Romeo er ren kjøreglede forvandlet til en bil, og når du sitter med hendene på rattet på en Alfa Romeo, er du ett med bilen og hjertet ditt holder samme turtall som motoren. Sies det.

Hvorvidt spillet blir en like fantastisk opplevelse gjenstår naturligvis å se, men Milestone har i alle fall god øvelse innenfor sjangeren. S.C.A.R. skal etter planen lanseres i løpet av årets andre kvartal, til PS2, Xbox, PC og mobile plattformer.

Siste fra forsiden