Alien Hominid får europeisk utgiver

ZOO Digital Publishing har sikret seg de europeiske utgivelsesrettighetene til det blodige plattformspillet Alien Hominid.

Alien Hominid er et plattformspill i klassisk 2D-stil, som har fått mye ros etter utgivelsen i USA. Spillet gir deg rollen som et romvesen strandet på en fæl og ugjestmild planet som lokalbefolkningen kaller "Jorden", og her må du kjempe mot en rekke representanter for diverse myndigheter som ønsker å drepe deg slik at de kan finne ut hva som befinner seg inni den utenomjordiske kroppen din.

Romskipet ditt, som naturligvis er en nødvendighet skal du ha noe håp om å komme bort herfra, er kapret av sortkledde FBI-agenter, og kampen for å få det tilbake foregår over 16 håndtegnede spillverdener. Alle brettene kommer med mini-sjefer og store sjefsfiender til slutt, samt en rekke tungt bevæpnede mennesker.

Romvesenet har tilgang til syv ulike våpen, samt en rekke unike bevegelser. I tillegg kan han kjøre biler, lastebiler, tanks og - ved enkelte anledninger - UFOen sin.

Alien Hominid skal lanseres i mai, til Xbox og PS2. Det ser dessverre ikke ut som GameCube-versjonen dukker opp i vår del av verden.

Siste fra forsiden