Alien Syndrome til PSP og Wii

Til sommeren lanserer Sega actionrollespillet Alien Syndrome til PSP og Wii.

Alien Syndrome er løst basert på Segas arkadeklassiker ved samme navn, og er et actionrollespill hvor du får rollen som Aileen Harding - en spesialsoldat som må kjempe mot en infestasjon av farlige romvesener. For å utrydde trusselen fra verdensrommet må hun reise til fremmede planeter og kjempe seg gjennom store romskip fulle av menneskedrepende romvesener.

Underveis får hun erfaring som hun kan bruke til å forbedre egenskapene sine, og hun kan i tillegg finne nye rustninger, våpen og annet utstyr på sin vei gjennom spillet. Totalt får vi 20 våpen, inkludert flammekastere, laserrifler og svermer med nanoboter som kan brukes til å rive fiendene i stykker. Alt dette trenger hun sårt, for noen av de over 100 ulike fiendene hun må kjempe mot er enorme.

Sega lover oss et raskt og heftig gameplay, en spennende enspillerkampanje og massevis av action. Wii-versjonen utnytter seg selvsagt av kontrollerens gyroskopiske egenskaper, og i tillegg til å kjempe mot fienden kan du bruke kontrolleren til å lage nytt utstyr (eller forbedre gammelt utstyr) og hacke deg inn i datamaskiner og sikkerhetssystemer.

PSP-versjonen har naturlig nok ingen slike muligheter, men til gjengjeld kommer denne med mulighet for kooperativt spill for opp til fire spillere (ved hjelp av trådløst nettverk). Alien Syndrome utvikles av Totally Games, og kommer i salg til sommeren neste år.

Siste fra forsiden