Aliens: Colonial Marines enda et stykke unna

Slippdatoen er avhengig av salgstallene for Aliens vs. Predator.

Science fiction-skytespillet Aliens: Colonial Marines, utviklet av Gearbox, er et spill som mange har ventet på lenge. Nå viser det seg at den som venter på noe godt, den må trolig belage seg på å vente en stund til.

I et intervju med G4TV uttaler SEGAs president Mike Hayes seg om fremtiden for Aliens-lisensen som firmaet hans besitter. SEGA har som kjent kansellert Aliens-rollespillet som Obsidian Entertainment arbeidet med, og Colonial Marines har havnet litt i bakleksa. Samtidig har Rebellions Aliens vs. Predator blitt skjøvet frem i køen, men selv dette kan trolig ikke forventes før tidligst i begynnelsen av 2010.

David Hayes konstaterer at det er foreløpig for tidlig å bestemme en slippdato for Colonial Marines. Han sier at spillet tidligst kommer seks måneder etter at AvP har kommet ut, men at det sansynligvis vil gå ni, kanskje helt opp til tolv måneder etterpå. Skal vi tro disse uttalelsene er slippdatoen til Colonial Marines ikke så avhengig av når spillet er ferdig, men mer av hvor stor suksess AvP blir.

SEGA har stor tro på sitt Aliens vs. Predator og mener at desto større suksess spillet har, jo tidligere vil vi få se Colonial Marines i butikkhyllene. Likevel virker det usannsynlig at vi får se noe til romvesenjaktende marinesoldater før i 2011.

Hayes slår også fast at selv om de la ned rollespillprosjektet til Obsidian, er SEGA fast bestemt på å produsere et tredje spill basert på Aliens-lisensen.

(Kilde: G4tv.com.)

Siste fra forsiden