Blur i mai

Alle biler burde ha våpen

Project Gotham Racing-studioets ferskeste spill kommer om noen måneder.

Blur er noe så sjeldent som et bilspill som streber mot fotorealisme, og likevel inkluderer dingser og våpen som vi kjenner fra spill som Mario Kart og Wipeout. Spillet skulle opprinnelig slippes mot slutten av fjoråret, men i likhet med en drøss andre titler ble det skjøvet tilbake til denne våren, og nå har utvikler Bizarre Creations og utgiver Activision satt den endelige slippdatoen.

Abstrakte former på banen.

Fra 28. mai skal spillet være på markedet. Det slippes på PC, Xbox 360 og PlayStation 3. Før den tid skal det avholdes en beta for den omfattende flerspillerdelen.

Utover å armere deg med skjold og prosjektiler er det nemlig den spesielle flerspillerdelen som skal skille Blur fra resten av de fotorealistiske bilspillene. Gjennom en blanding av flerspilling over nett og løp mot datamaskinen danner du et nettverk av fans, rivaler og kamerater som hele tiden utvikler seg dynamisk. I tillegg kan du danne grupper med andre spillere over nettet, og lage deres egne konkurranser med egne regler, som å slå av våpnene.

Ta gjerne en kikk på vår sniktitt fra fjorårets Gamescom.

Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden