Alone in the Dark til PC

Atari har nå kunngjort at også PC-eiere kan grue seg til å bli helt alene i mørket.

I 1992 skapte Alone in the Dark omtrent egenhendig den grøssersjangeren som i dag preges av japanske serier som Silent Hill og Resident Evil. Nå er den klassiske grøsserserien i ferd med å gjenoppstå, 14 år etter at originalen skremte vannet av et samlet spillpublikum.

Atari forteller at nyversjonen av Alone in the Dark blir en actionfylt opplevelse med et svært detaljert spillmiljø (satt til dagens New York) hvor du kan gå hvor du vil. Spillet kommer med realistisk fysikk og fullstendig interaktive omgivelser, og du får til og med mulighet til å benytte deg av ulike kjøretøyer. Gameplayet skal være både unikt og overraskende, og Atari hevder at det vil sette standarden for grøssersjangerens fremtid.

Nå har den franske utgiveren kunngjort at det ikke bare er Xbox 360-eiere som får oppleve seriens gjenoppstandelse. Spillet kommer nemlig også til PC (akkurat slik som Ataris andre Xbox 360-spill, Test Drive: Unlimited), og Atari forventer at begge versjonene skal overgå folks forventninger og føre til at Alone in the Dark-franchisen på nytt blir ledende innenfor sjangeren.

Mer informasjon om Alone in the Dark er ventet på E3.

Siste fra forsiden