Alt er klart for FIFA-kvalifisering

Tirsdag braker det løs. Slik gjennomfører vi turneringen.

I morgen, tirsdag 27. mars, er det duket for oppstart av vår FIFA-turnering. Dette er den eneste norske kvalifiseringen til FIFA Interactive World Cup 2012. De to beste fra Norge sendes videre til en nordisk finale i Danmark i april.

Den norske finalen har tre PlayStation Vita-er og 6500 kroner i premiepotten, mens den internasjonale finalen skilter med over 100 000 kroner til førsteplassen.

Kvalifiseringen spilles på PlayStation 3 via nettet og alle som vil kan melde seg på. Planen er å bruke kveldene 27. mars, 28. mars og 29. mars på å finne to verdige vinnere.

Oppdatering 27. mars klokken 10:00: Vi stengte påmeldingen på 384 deltakere for å få turneringen til å gå opp. Kvalifiseringen starter med tre cuper og 128 deltakere i hver. De 16 beste spillerne fra hver cup, samt 16 «lucky loosers», går videre til en finalecup bestående av 64 deltakere. Hvilke 16 som får bonussplassene avgjøres av målforskjell i de siste to kampene som ble spilt.

Dette må deltagerne du huske på

For at turneringen skal gå så knirkefritt som mulig ber vi om at alle gjør seg kjent med reglene og fremgangsmåten:

1) Logg deg inn på www.gamersparadise.no.

2) Les reglene for FIFA-turneringen.

3) Les reglene for deltagelse i Gamer's Paradise.

4) Koble deg til IRC-kanalen #gamersparadise på Quakenet via turneringssiden senest klokken 19:00, 27. mars. Dette gjøres enkelt inne i nettleseren.

5) Gå inn på «Min side» for å finne ut hvem du til en hver tid skal spille mot. Den første trekningen foretas mellom klokken 19:00 og 19:10. Deretter trekker vi på nytt etter hver runde. Bruk IRC til å finne motstanderens brukernavn i spillet.

6) Gå inn i lobbysystemet i FIFA 12 (Online Game Modes => Custom Games => Game Lobbies)

7) Opprett et eget rom (trekant => create room) eller avtal å møtes i et av de eksisterende rommene for å gjennomføre kampen.

Les også
Anmeldelse:

8) Ta bilde av resultatet etter endt kamp, i tilfelle det oppstår uenigheter. Kun dersom det er uenigheter sendes bildet med forklaring til turnering(at)gamer.no.

9) Kampresultatet rapporteres på egen kampside som opprettes for hver kamp.

Alle spørsmål og henvendelser underveis i turneringen rettes på IRC-kanalen eller e-post til turnering(at)gamer.no. På IRC vil alle moderatorer og admins være tydelig markert med «GP» i navnet.

Lykke til!

Siste fra forsiden