SteelSeries StarCraft League

– Alt kan skje i denne kampen

To av Norges beste StarCraft-spillere møtes til dyst i den fjerde runden av vår liga.

Både Kristoffer «TargA» Marthinsen (t.v.) og Eik Johannes «Eiki» var begge med på det norske landslaget i NationWars.
Team Acer/eSports Norway/Blizzard

Dette er SteelSeries StarCraft League

Norges beste spiller mot hverandre fra august til oktober. De to spillerne med flest poeng etter endt seriespill spiller en superfinale på SpillExpo. Vinneren får 15 000 kroner, andreplass får 7000 kroner, mens tredje og fjerdeplass får 4000 kroner hver.

Tabellen i førstedivisjon:

Avdeling A:

1) Benval - 9
2) Snitchables - 6
2) Eiki - 6
2) TargA - 6
2) SolO - 6
6) CloudniNe - 3
7) Hoodout - 0
7) Scyther - 0

Avdeling B:

1) Snute - 9
2) Northbrute - 7
3) Pr3bs - 6
3) CreamCake - 6
5) Civi - 3
5) Phaqui - 3
7) MangO - 1
8) Rake - 0

Slik følger du ligaen fra uke til uke »

Gamer.nos egen SteelSeries StarCraft League ruller videre, og i den kommende runden skal vi få se et oppgjør mellom to av Norges aller beste spillere. Eik Johannes «Eiki» Nysted Grødem og Kristoffer «TargA» Marthinsen var begge med på det norske landslaget i NationWars, men skal nå kjempe mot hverandre om viktige ligapoeng.

Både TargA og Eiki står for øyeblikket med seks poeng av ni mulige etter tre runder. Det er svært jevnt i teten av toppserien, så det å ta med seg alle tre poengene her ville vært et viktig steg mot det avgjørende sluttspillet for begge spillere.

Slik følger du ligaen fra uke til uke »

– Få andre kan måle seg med dem

Kampen mellom TargA og Eiki vil bli vist på vår videotjeneste GamerTV. Våre ferske castere Mats «Mats» Engelien og Fabian «Futorius» Sluz skal kommentere det hele, og begge mener at dette er en kamp det er verdt å se frem til.

Vår ekspertkommentator Fabian «Futorius» Sluz mener at TargA og Eiki er to eksempler på det sunne og sterke StarCraft-miljøet i Norge. (Foto: Privat)

– Det er svært få andre spillere i Norge som kan måle seg med dem. Dette er to spillere som viser at Norge har et sunt og kraftig StarCraft-miljø, og består av flere veldig gode spillere enn bare «Snute», forteller Sluz .

Selv om TargA er den mest rutinerte spilleren, har kommentatorene troen på at dette blir en jevn kamp.

– TargA er nok både publikums- og oddsfavoritt her. Men det skal nevnes at Eiki slo alle motstanderne på det polske laget i NationWars alene, samt at han slo TargA i finalen på SpillExpo. For øyeblikket tror jeg Eiki er den beste spilleren, men TargA er i god form og har en veldig interessant og aggressiv spillestil. Det er umulig å spå resultatet, for her kan alt skje, forklarer Engelien.

Kampen mellom TargA og Eiki vil bli vist på GamerTV mandag 22. september, klokken 19:00. De andre kampene i SSL som blir direktesendt denne runden er Snitchables mot SolO og MangO mot Civi.

Lyst til å sette opp din egen StarCraft II-turnering eller liga?
Vårt turneringssystem er åpen for alle »

Siste fra forsiden