Telialigaen - Counter-Strike

– Alt ligger til rette for at Lions kan bli veldig gode

Jørgen «Phorze» Pettersen og Celestial har mange lovord å komme med om mandagens motstander i Telialigaen, Lions.

Jørgen «Phorze» Pettersen (til venstre) skryter av mandagens motstander og er imponert over sesongen deres.
Lions/Celestial Gaming/montasje Gamer.no

SLIK SPILLES ÅTTENDE RUNDE I TELIALIGAEN COUNTER-STRIKE

Vis mer

Nordavind - Demise
Celestial - Oslo Lions
Bitfix - Blue Revision
Stabæk Momentum - Apeks
Dgamers - Riddle

Alle kampene spilles mandag kveld klokken 20:00.

Se resten av kampene i terminlisten »

Nest siste runde i Telialigaen byr på Celestial mot Lions. Begge lagene kniver om den siste sluttspillplassen, som hele fire lag kjemper om. Jørgen «Phorze» Pettersen i Celestial forteller om inngangen til skjebnekampen.

– Inn mot kampen har vi egentlig ikke gjort noe annet enn å tenke på eget spill. Det ble jo dobbeklamp forrige uke, så mye gikk på å forbedre kartvalget vårt, forbedre tidligere feil og finne ut av ting. Har også tatt inn en coach nå som jeg tror kan hjelpe mye fremover. Vi er jo på papiret et sterkere lag enn Lions, men de er et veldig godt og ungt lag. Møtte dem i finalen på TGEX (tidligere TromsøLAN red. anm.), og det var så vidt at vi kom seirende ut av en veldig spennende finale.

Se kampen mellom Celestial og Lions på vår Twitch-kanal mandag kveld klokken 20:00 »

Stabæk Momentum, Riddle, Celestial og Lions har alle muligheten til å kapre de siste sluttspillplassene. Nordavind er så godt som sikret, mens Apeks kan sikre førsteplassen mandag kveld. Mye står på spill, og i denne runden møtes Celestial og Lions i det som kan kalles en skjebnekamp.

SERIELEDER APEKS GÅR FOR Å BLI UBESEIRET: Stabæk Momentum møter ubeseirede Apeks i en kamp som kan avgjøre sluttspillplassen

Slik ser tabellen ut før åttende runde.
Gamer.no

– De har tatt store steg allerede i sommer

DISSE SPILLER FOR CELESTIAL

Vis mer

Igor «MACKO» Macko
Emir «Rhyme» Muminovic
Anders «savvy» Sundet
Johann «Saasinho» Saasen
Jørgen «Phorze» Pettersen

Pettersen, som kjenner mange av Lions-spillerne synes det er veldig morsomt å se hvor mye de har utviklet seg gjennom sesongen.

– Veldig fett at de har tatt steget. Har visst hvem fire av spillerne er siden de var 12-13 år gamle og møtte opp på det som da var TromsøLAN, og slo veldig mange gode lag. De har tatt store steg allerede i sommer. Møtte dem sist i en offisiell kamp i 2. divisjon når jeg spilte med et dårligere lag enn nå, og da vant vi ganske enkelt, sier Pettersen før han legger til.

– Men se på de guttene nå da. Bare noen måneder senere så spiller de uavgjort mot Riddle og Momentum. Det er en sterk prestasjon. Det er kult. Blir spennende å følge med videre på utviklingen deres, alt ligger til rette for at det laget kan bli veldig gode.

LES OGSÅ: – Så mye for den «erfaringen» deres

Les også
Apeks dominerte finalen og sikret seriemesterskapet
Jørgen «Phorze» Pettersen synes det er morsomt å følge Lions.
Celestial Gaming

Med seier i kveld vil Celestial fortsatt henge med, og kanskje rykke litt fra avhengig av andre resultat, i kampen om de siste sluttspillplassene. Skal det ikke gå veien så mener fortsatt ikke Pettersen at det vil være helt katastrofe.

– Som jeg har hatt stort fokus på tidligere, så satte vi sammen dette laget bare noen uker før seriestart. Vi startet egentlig bare med et mål, og det var å komme i gang og bli kjent, få ballen til å rulle. Sluttspill var i utgangspunktet ikke målet. Vi måtte være realistiske og tenke langsiktig. Nå sitter vi her denne sesongen også, med sjanse på sluttspill, så muligheten er der. Det er ikke krise om vi ikke kommer dit, siden det ikke var målet, men nå når vi er så nærme så er vi jo sultne på å sikre den plassen, avslutter Pettersen.

Det morsomste han har vært med på

DISSE SPILLER FOR LIONS

Vis mer

Preben «Trax» Martinsen
Simen «Sido» Rem
Ådne «Sense» Fredriksen
Emil «Swizzy» Johnsen
Sebastian «Petteroes» Pettersen

Preben «trax» Martinsen i Lions gleder seg til å møte Celestial. Kanskje på grunn av hans kjennskap til motstanderen.

– Forberedelsene våre inn mot Celestial-kampen har hatt som mål å gjøre oss klare for en god kamp. Jeg tror dette blir en skikkelig knallkamp og har gledet meg til den helt siden sesongstart.

LES OGSÅ: – Det er ikke umulig for oss å ta et kart mot Nordavind

Preben «trax» Martinsen og Lions håper å kunne sloss helt inn om siste sluttspillplass.
Lions

Lions-laget har jobbet seg opp gjennom divisjonene, og har denne sesongen sendt et skikkelig signal til de andre lagene om at de mener alvor. Martinsen sier at de er meget godt fornøyde med sesongen.

– Sesongen så langt har vært bra. Vi er en gjeng som har jobbet lenge og hardt sammen fra 3. divisjon og vi ser nå at det lønner seg. Vi er fornøyde med de fleste kamper, men tror også at vi er et lag som ikke liker å være hundre prosent fornøyd med noe. Den følelsen om at det alltid er noe som kan forbedre seg har styrket oss, forteller Martinsen.

Martinsen og laget har nytt tiden i 1. divisjon, og ser nok frem til enda en sesong til våren.

– Å spille i 1. Divisjon har vist seg å være de morsomste jeg har spilt så langt i Counter-Strike. Det har vært mange gode lag å spille mot som har gitt oss mye å ta med videre. Som nevnt tidligere så har vi jobbet hardt sammen for å spille hvor vi er nå. Det blir en motivasjon å ta med videre når vi ser og kjenner at arbeidet vårt lønner seg.

Selv om de ligger godt an, så vil han ikke svare på om de er fornøyd med sesongen helt enda.

– Sesongen har vært svært god, men den kan ikke bli godkjent før den er fullført. Vil tro at vi er enige om at den så langt er innenfor, avslutter Martinsen.

Siste fra forsiden