Alver i trøbbel

Spinning Reality har kunngjort at de er i gang med et actionrollespill for Xbox, som har fått navnet Twilight of Lareleth.

Twilight of Lareleth er et actionrollespill i 3D som foregår i en fantasiverden hvor ikke alt er som det skal. Etter en tragisk hendelse som nesten utryddet hele alverasen, blir alvene ustanselig jaktet på av grusomme gnoller. De tidligere så mektige alvene er nå redusert til små grupper med flyktinger, spredt utover alle verdens hjørner på jakt etter et trygt sted å være.

Twilight of Lareleth skryter av en episk historie som strekker seg over syv kapitler og totalt over 40 utfordrende brett. Spillet kommer med fire spillbare alvekarakterer, og inneholder 9 ulike klasser. Spilleren får muligheten til å trekke ut de mest interessante egenskapene fra de forskjellige klassene slik at han kan spesialisere seg akkurat slik han ønsker.

Et fantasy-basert spill kan ikke kalles komplett uten magi, og Twilight of Lareleth skryter av tre typer alvemagi og over 100 ulike spesialegenskaper og trylleformularer. I tillegg byr spillet på en god dose problemløsning for å hindre et ensformig "hack & slash"-aktig gameplay.

Opp til fire spillere kan spille gjennom kampanjen sammen, i kooperativt modus, og spillet benytter seg av dynamisk delskjerm (eller Xbox Live) slik at spillerne kan jobbe i gruppe om de ønsker det eller bevege seg gjennom den farlige spillverdenen på egenhånd. Fienden vil styres av en mål-basert AI, som gir dem muligheten til å uavhengig forsvare sine egne områder eller invadere andres områder alt etter hva som passer best.

I forhold til grafikken, skryter utviklerne av detaljerte miljøer og karakterer, "per-pixel" lyssetting og fullstendig dynamiske skygger. Dessuten får vi servert et realistisk fysikksystem som sikrer at alt fra karakterenes tøy til objekter i spillverdenen oppfører seg slik de skal.

Twilight of Lareleth skal etter planen komme på markedet neste år. For øyeblikket har ikke Spinning Reality kunngjort hvem som skal gi ut spillet.

Siste fra forsiden