God of War - TV-serie

Amazon bekrefter: Nå kommer TV-serien basert på God of War

Fra folkene bak The Wheel of Time og The Expanse.

Sony Interactive Entertainment

Tidligere i år begynte det å gå rykter om en TV-serie basert på God of War. Etter sigende var det Amazon som skulle ta på seg jobben med å lage serien, og denne uken kunne selskapet bekrefte nyheten.

I en uttalelse til The Hollywood Reporter fortalte Amazon at handlingen er basert på God of War fra 2018. Her skal vi følge Kratos på eventyr i norrøn mytologi, med sønnen Atreus på slep.

– God of War er en gripende serie som vi tror vil glede våre globale kunder like mye for sine vidstrakte og levende verdener som for sine spennende historier. Vi er beæret over å kunne ta del i dette eventyret og utforske mytologien på en såpass betydningsfull måte med Sony Pictures Television, PlayStation Productions og utvikler Santa Monica Studio, sa Amazons TV-sjef Vernon Sanders.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Hvem som tar på seg skuespillerrollene er enda ikke klart. Amazon kunne imidlertid avsløre at Rafe Judkins, Mark Fergus og Hawk Ostby skal sitte i hver sin sjefsprodusentstol. Judkins er kjent for sitt arbeid med TV-serien basert på The Wheel of Time, mens Fergus og Ostby har produsert blant annet The Expanse og Children of Men.

– Vi er så stolte over og spente på å jobbe sammen med våre venner i Amazon Studios og våre samarbeidspartnere hos PlayStation Productions for å gjøre om dette vakre og hjerteskjærende spillet til en live-action TV-serie. Rafe, Mark og Hawk lager en serie som tar oss med gjennom Kratos' eldgamle mytologiske eventyr, la Sony Pictures TV-sjef Katherine Pope til.

Prosjektet er enda i startfasen, og når filming skal begynne er ikke avklart. Det er derfor også vanskelig å si noe om en premieredato.

LES OGSÅ: Ny trailer for The Last of Us-serien viser mye mer av hva vi kan forvente »

Siste fra forsiden