Ambisiøs Heretic Kingdoms-etterfølger

Du har ett liv, hvordan vil du leve det? Dette spørsmålet får du i den ambisiøse etterfølgeren til rollespillet Kult: Heretic Kingdoms.

3D People har kunngjort Heretic Kingdoms: Reluctant Hero, et nytt rollespill for PC. Den korte kunngjøringen deres sier lite om selve spillet, men kommer i stedet med en liten historie. Den forteller at faren din var en av de store heltene i de kjetterske kongedømmene, men at han nå er i ferd med å dø.

På dødsleiet sitt kaller han deg til seg, og forteller at hans største anger er at han kastet bort livet sitt på kamp og eventyr. I stedet burde han ha vært hjemme hos dere i familien, og nå ber han deg innstendig om å ikke gjøre samme feil som han gjorde. Hans siste ønske er at du skal gifte deg, stifte familie og holde deg langt unna mysteriet han brukte de siste årene sine på å forfølge.

Nå er spørsmålet om du vil høre på din gamle far eller ikke. Vil slå deg ned, stifte familie og få en skikkelig jobb, eller vil du finne din fars sverd og reise ut på eventyr? Valget er ditt.

Dette er alt 3D People for øyeblikket har å si om Heretic Kingdoms: Reluctant Hero, men litt mer informasjon finner vi i bloggen til designer Chris Bateman hos International Hobo.

Han forteller at tid spiller en ekstremt viktig rolle i spillet. Årstidene vil sette sitt preg på landskapet etter hvert som tiden går, og hvis blir skadet i kamp, kan du for eksempel se frem til et par måneder i sykesengen - om du i det hele tatt overlever. Her finnes det få magiske snarveier, og du må ta konsekvensene av sjansene du tar.

En annen spennende sak er at mesteparten av oppdragene i spillet vil genereres automatisk, basert på det som skjer i spillverdenen. Om du ikke ønsker å sette liv og helse på spill for gull og berømmelse, kan du skaffe deg en jobb. Du kan også kjøpe bygninger rundt om i spillverdenen, som du kan bruke slik du ønsker.

Bateman har mye informasjon om spillet på bloggen sin - for å finne eldre poster om spillet (fra før det ble offisielt kunngjort) kan du skrolle nedover litt og se etter Reluctant Hero i kolonnen til venstre. Du kan også besøke 3D People sitt nettsted, hvor du blant annet kan finne litt informasjon om deres andre prosjekter (som forgjengeren til Reluctant Hero).

Siste fra forsiden