Ambisiøse Demigod får utgiver

Gas Powered Games velger Stardock

Stardock vil gi ut det spennende prosjektet Demigod, fra Gas Powered Games.

Den amerikanske spillutgiveren Stardock har kunngjort at de vil gi ut Demigod, fra Gas Powered Games (skaperne av spill som Supreme Commander og Dungeon Siege).

Demigod ser usedvanlig heftig ut.

Stardock har nylig hatt svært stor suksess med strategispillet Sins of a Solar Empire på den andre siden av dammen, og i pressemeldingen gjør Gas Powered Games det klart at dette var en av grunnene til at de valgte Stardock som utgiver.

Demigod beskrives som et lagbasert actionspill med elementer fra strategispill og rollespill. Her får vi kontroll over en kolossal halvgud, som må kjempe mot motstandere i enorme arenaer.

Spillet skal være inspirert av Warcraft III-modifikasjonen Defense of the Ancients, og halvguden din kan blant annet lede en stor hær for å overvinne motstanderen.

Underveis kan du forbedre figuren din, samt kjøpe nytt utstyr. Mye av spillet vil være sentrert rundt samarbeid med datastyrte eller menneskelige spillere, og vi loves et revolusjonerende lagbasert gameplay.

Spillet fokuserer kraftig på flerspiller, og kommer med støtte for klaner, mesterskap og mye mer. Men de som ønsker å spille mot datastyrte motstandere kan glede seg over at vi også loves svært avansert kunstig intelligens.

En av spillets arenaer.

Demigod skulle opprinnelig blitt lansert til høsten, men har nå blitt utsatt til neste februar. Stardock vil imidlertid starte en omfattende betatest av spillet allerede til sommeren.

Pressemeldingen forteller også at spillet vil lanseres uten kopibeskyttelse, og at budsjettet er lagt opp slik at det vil få flere måneder med utviklerstøtte etter lansering.

Forhåpentligvis får Stardock orden på sitt europeiske distribusjonsnettverk innen lanseringen av Demigod, slik at spillet også dukker opp i europeiske butikker.

Mer info om Demigod finner du på spillets (midlertidige) nettsted.

Siste fra forsiden