Ambisiøse Republic får massiv etterfølger

I etterfølgeren til Republic: The Revolution vil vi ikke få et gjensyn med sovjetrepublikken Novistrana - spillet foregår nemlig i en annen galakse. Dette er imidlertid ikke den eneste overraskelsen Elixir har på lager.

Elixir Studios har åpenbart blitt lei av den tidligere sovjetrepublikken Novistrana. Etterfølgeren til Republic: The Revolution vil nemlig foregå i en verden langt, langt borte, og hadde det ikke vært for at tittelen starter med ordet "Republic" er det nok få som hadde gjettet seg til at det i det hele tatt er en sammenheng mellom de to spillene.

Tittelen (som ikke er hundre prosent fastsatt enda) er Republic Dawn: The Chronicles of the Seven, og spillets utgivelse er satt til 2007. Det vil utvikles i samarbeid mellom Elixir Studios og Nicely Crafted Entertainment, som er en spesialist på massive flerspillerspill og vil bruke sin AliceServer-teknologi til å gi spillerne tilgang på en levende spillverden i en fjern galakse.

Men hvorfor trenger Elixir hjelp av en spesialist på massive flerspillerspill, spør du kanskje. Republic: The Revolution var som kjent uten noen form for flerspiller i det hele tatt. Etterfølgeren gjør det stikk motsatte, og dropper enspillerdelen til fordel for et massivt nettbasert gameplay hvor hundretusener av spillere vil kunne samarbeide om å gjenoppbygge en republikk som har blitt fullstendig ødelagt av et plutselig angrep.

Handlingen i Republic Dawn sees fra førsteperson, og spillerne vil måtte samarbeide for å få republikken på beinene igjen. Spillet lover en unik dybde og et enormt detaljnivå, og i tillegg jobber de to selskapene sammen om å lage det de kaller grensesprengende programvare for kunstig intelligens.

Vi tipper at det tar en stund før vi får særlig mye mer informasjon om dette spillet (det er tross alt cirka to år til lanseringen), men det virker absolutt som en tittel verd å følge med på.

Siste fra forsiden