Anaconda kunngjør Belief & Betrayal

Belief & Betrayal er et konspirasjonsfylt eventyrspill fra skaperne av Martin Mystere.

Anaconda (en avdeling av den tyske utgiveren dtp) har kunngjort at de vil gi ut Belief & Betrayal, fra italienske Artematica. Dette pek-og-klikk-spillet gir deg rollen som journalisten Jonathan Danter, som blir involvert i et farlig, kirkelig komplott etter at onkelen hans ble drept på mystisk vis.

Det viser seg at komplottet har dype historiske røtter, og går helt tilbake til det mest kjente sviket i den vestlige historien; Judas sin utlevering av Jesus, hvor den tidligere så trofaste følgesvennen fikk 30 sølvmynter for å utpeke Jesus for de romerske soldatene. Belief & Betrayal er det andre eventyrspillet Anaconda vil gi ut på verdensbasis. Det første er Tony Tough 2, som allerede ser veldig lekkert ut.

Vi har ikke spesielt mange detaljer om gameplayet i Belief & Betrayal, men vi loves flott grafikk og en spennende historie. Spillet er et klassisk tredjepersons eventyrspill hvor bakgrunnene er forhåndstegnede, mens figurene er i 3D. Lanseringen er satt til årets fjerde kvartal, og hvis du stikker innom spillets nettsted kan du se noen skjermbilder i bakgrunnen.

Siste fra forsiden