Anaconda kunngjør So Blonde

Hun er ung, rik og blond. Og nå er hun strandet på en øde øy.

Sunny Blonde er spillverdenens svar på Paris Hilton. Hun har levd et liv i sus og dus, takket være sine rike foreldre, og har aldri behøvd å bekymre seg om noen ting. Heldigvis har skjebnen en slem liten overraskelse på lur. På et cruise i Bermudatriangelet blir hun og familien nemlig overrasket av en storm. Hun besvimer, og når hun våkner opp ligger hun alene på ei øde strand.

Konseptbilde fra So Blonde

Det å være strandet på ei ukjent øy uten å vite hvordan du skal komme deg bort er én ting, men det som virkelig knekker Sunny Blondes humør er at hun plutselig ikke har mobildekning, at sminken hennes er helt ødelagt, og at det ikke er et eneste kjøpesenter å se. Det blir imidlertid verre; stormen har faktisk sendt henne flere hundre år tilbake i tid.

So Blonde er et pek-og-klikk-eventyrspill fra franske Wizarbox og den britiske skribenten og spilldesigneren Steve Ince (som blant annet har jobbet med Broken Sword-serien). Utviklerne lover massevis av sort humor som går langt forbi de vanlige klisjeene, en haug av spennende gåter og en rekke gameplaymessige overraskelser.

Spillet blir gitt ut av på verdensbasis Anaconda, og vil debutere (på det tyske markedet) i november. Informasjon om utgivelsen i andre deler av verden vil følge senere.

Siste fra forsiden