Anarchy Enterprises lager Hell Tycoon

I Hell Tycoon får du kontroll over det stedet nazister, terrorister og advokater havner når de dør.

Anarchy Enterprises har en lang rekke forretningssimulatorer bak seg (som Deep Sea Tycoon, Coffee Tycoon, National Lampoon’s University Tycoon og Moon Tycoon), og forteller at ideen for Hell Tycoon opprinnelig var en spøk. Etter hvert utviklet spøken seg til et fullverdig spill, hvor spilleren får i oppdrag å torturere sjelene til små sim-syndere.

Heldigvis er det ikke slik at Hell Tycoon er et spesielt alvorlig og seriøst spill, og Anarchy Enterprises forteller at spillopplevelsen vil preges av humor. De har ikke kunngjort spesielt mye informasjon om gameplayet enda, men forteller at som i alle "Tycoon"-spill får du en rekke bygninger som du kan sette opp, og at i Hell Tycoon er de vanlige butikkene og attraksjonene byttet ut med forskjellige torturinstrumenter.

Suksessen din måles rett og slett i hvor mye smerte og terror du har klart å påføre de små sim-sjelene (som Anarchy Enterprises forteller består av en rik blanding slemminger, inkludert terrorister, nazister og advokater). I forhold til konseptet ser det ut som at Hell Tycoon vil kunne skille seg litt ut fra mengden, men spørsmålet blir selvfølgelig om gameplayet er like originalt.

For å ta en titt på Anarchy Enterprises andre spill, kan du besøke nettstedet deres (hvor det for øyeblikket ikke ser ut til å finnes noen informasjon om Hell Tycoon).

Siste fra forsiden