Anarchy Online: Lost Eden kan bestilles nå

Lyst på en kamprobot i Anarchy Online? Da bør du forhåndsbestille ekspansjonspakken Lost Eden.

Funcom har kunngjort et forhåndsbestillingstilbud for Anarchy Online-spillere som har lyst på tilleggspakken Lost Eden. Om du bestiller før lansering får du nemlig en kamprobot uten å måtte betale for den inne i selve spillet. Denne kamproboten er unik for de som forhåndsbestiller, og selv om andre slike roboter blir tilgjengelige gjennom spillet, er forhåndsbestilling den eneste sjansen til å få nevene i denne ene modellen.

Når du kjøper Anarchy Online: Lost Eden vil du i tillegg få de to forrige ekspansjonspakkene, Shadowlands og Alien Invasion, med på kjøpet, sammen med "booster-pakken" Notum Wars. Dermed kan Lost Eden være et greit tilbud for de som ønsker å vende tilbake til denne veteranen av et MMORPG-spill etter noen års fravær. Anarchy Online: Lost Eden lanseres i desember.

I Anarchy Online: Lost Eden ser kampen mot de invaderende styrkene fra rommet ut til å være vunnet. Menneskeheten har slått seg sammen og laget gigantiske romstasjoner som med massive våpen som kan brukes på overflaten av Rubi-Ka. Det tar imidlertid ikke lang tid før både Omni-Tek og klanene øyner muligheten til å bruke romstasjonene for å endelig få total kontroll over den verdifulle planeten.

Nye funksjoner vi får introdusert denne gangen inkluderer muligheten til å kjempe om disse romstasjonene i store "player versus player"-slag. Dessuten får spillere nå invadere romvesenenes moderskip. Ellers loves vi mulighet til å kalle inn luftangrep og artilleristøtte, og mulighet til å legge miner på slagmarken. Notum-baser kan nå beskyttes ved hjelp av stasjonære våpen og SAM-anlegg.

Mer informasjon finner du på Anarchy Online-nettstedet.

Siste fra forsiden