Andre verdenskrig i Hellas

Panther Games og Matrix Games har akkurat kunngjort Airborne Assault: Conquest of the Aegan, et strategispill som konsentrerer seg om slagene i Hellas under andre verdenskrig.

Panther Games har fått mye ros for de svært realistiske og innovative sanntidsstrategispillene i Airborne Assault-serien, og derfor er det alt annet enn overraskende at de jobber med et tredje spill i serien. Airborne Assault: Conquest of the Aegan fokuserer på kampene om Hellas og Kreta, samt en tenkt kampanje på Malta (som var et problem for aksemaktene gjennom hele krigen).

Spillet skal etter planen komme med et nytt kampanjemodus hvor resultatet ditt i ett oppdrag får konsekvenser for det neste. I tillegg vil spillet komme med et forbedret brukergrensesnitt, oppdatert AI og ny grafikk. Naturligvis får du også tilgang til en rekke nye våpen og enheter. Airborne Assault: Conquest of the Aegan lar deg spille som tysk eller alliert, og inneholder mulighet for flerspiller over LAN og nettet.

Det første Airborne Assault-spillet ble gitt ut i Norge av CDV, men spill nummer to i serien (Highway to the Reich) har vi dessverre ikke sett mye til i vår del av verden. Det gjenstår å se hvor lett Conquest of the Aegan blir å få tak i her til lands - for øyeblikket er det ikke kunngjort noen skandinaviske distribusjonsavtaler.

Siste fra forsiden