Anime-golf til Europa

Wii-spillet Pangya! Golf With Style kommer til Europa i sommer.

Det er nå klart at Pangya! Golf With Style vil lanseres i Europa 8. juni i år. Dette er et golfspill for hele familien, og her foregår handlingen på den idylliske øya Pangya, hvor en rekke fargerike anime-figurer har troppet opp for å spille golf. Spillet inneholder 11 ulike golfbaner, satt til alt fra jungler til snødekte daler.

For å spille må du bevege Wii-kontrolleren som en ekte golfkølle. Hvor langt du svinger Wii-kontrolleren "bakover" bestemmer hvor kraftig du slår, og du kan også påvirke ballens luftige ferd ved å vri kontrolleren i den ene eller andre retningen.

I starten av spillet kan du velge mellom to figurer, Scout og Hana, men etter hvert som du spiller vil du få låse opp en haug av spennende personligheter. Disse kan kle opp i morsomme kostymer, og lagre dem i Wii-kontrolleren din slik at du kan ta dem med til Wii-eiende venner og spille med dem der.

Hver golfspiller får sin egen caddie, som også er magikere. Du kan velge mellom åtte ulike caddier, og hver har ulike egenskaper. Caddiene vil gi deg gode råd på banen, hjelpe deg med litt magi og påvirke spillfigurens egenskaper i positiv retning.

Ellers loves vi en unik verden, forbedret grafikk (i forhold til tidligere spill i serien) og vakre baner. Spillet kommer med flere moduser, inkludert historiemodus, fritt spill og utfordringsmodus.

Siste fra forsiden