Annerledes skytespill fra Digital Jesters

Digital Jesters har akkurat sikret seg utgivelsesrettighetene til et førstepersons skytespill som heter Bet On Soldier, hvor veddemål blir en sentral del av gameplayet.

Bet On Soldier har kanskje ikke tidenes mest spennende navn, men i motsetning til andre spillnavn, er det i alle fall veldig beskrivende. Her må du nemlig sette penger på hvilke fiendesoldater du tror du kommer til å drepe, og så slippes du løs i Unreal Tournament-aktige kamper for å gjøre nettopp det. Hvis du lykkes vil du få en pengepremie basert på hvor mye penger du veddet, hvor sterk og begavet fiendesoldaten var, og hvor lang tid det tok deg å drepe stakkaren.

Etter hvert som du vinner penger kan du bruke dem til å kjøpe oppgraderinger til karakteren din, slik at du kan utfordre stadig tøffere og farligere motstandere og igjen tjene enda større pengebeløp. Utviklerne lover sterk motstander-AI, og at de ulike konkurrentene dine alle har sine egne lett gjenkjennelige personligheter.

Flerspilleraspektet av Bet On Soldier vil bygge på det samme konseptet, og her kan opp til 32 spillere kjempe mot hverandre. Denne delen av spillet kommer med en rekke klasser som vil hver utnytte seg av spillets store våpenarsenal på sin særegne måte.

Bet On Soldier utvikles av franske Kylotonn, og skal etter planen lanseres i april neste år. For øyeblikket gjelder utgivelsesavtalen kun Storbritannia og Benelux-landene, men vi håper at dette spennende spillet også kommer til vår del av verden.

Her er de første skjermbildene:

Siste fra forsiden