Anno 1701 får ekspansjon

Bybyggerspillet Anno 1701 får en ekspansjon, med massevis av nye oppdrag og et omfattende redigeringsverktøy.

Sunflowers har kunngjort at det jobbes med en ekspansjonspakke for Anno 1701. Pakken har ikke fått noe navn enda, men lanseringen er satt til tredje kvartal i år. Ekspansjonen fokuserer på en kampanje med elleve oppdrag, hvor spillfiguren må legge ut på en mystisk oppdagelsesreise sammen med en gammel venn.

Generelt fortelles det at pakken vil ha et asiatisk preg over seg. I tillegg til kampanjeoppdragene får vi fire nye spillerprofiler for datamaskinen, samt et omfattende redigeringsverktøy som lar spillerne lage sine egen spillverdener. Denne skal komme med mange muligheter, samtidig som den skal være svært lett å bruke, også for nybegynnere.

For eventuelt nye spillere kan vi fortelle at i Anno 1701 må du bygge opp et fungerende samfunn, som i størst mulig grad klarer å forsyne seg selv med nødvendige ressurser og varer. Samtidig må du passe på å opprettholde et forsvar, for du er ikke alene i den nye verdenen, og det er alltid noen som kunne tenke seg de dyrebare ressursene du har erobret.

Om du vil vite mer om Anno 1701 kan du lese vår omtale.

Siste fra forsiden