Anno 1701 utsatt i Skandinavia

Det spennende strategispillet Anno 1701 har blitt utsatt i Skandinavia, men ikke spesielt mye.

Paradox Interactive har sikret seg de skandinaviske utgivelsesrettighetene til en rekke spill fra den tyske utgiveren Deep Silver, og kunngjorde i dag at de har sendt eventyrspillet Secret Files: Tunguska og strategispillet Birth of America ut på det skandinaviske markedet.

Samtidig måtte de fortelle at Anno 1701 har blitt utsatt til 10. november. Anno 1701 er et strategispill der du får bygge din egen koloni i en ny og urørt verden, og det er knyttet store forventninger til dette spillet, som er det tredje i den kritikerroste Anno-serien.

I Anno 1701 må du bygge opp et fungerende samfunn, som i størst mulig grad klarer å forsyne seg selv med nødvendige ressurser og varer. Samtidig må du passe på å opprettholde et forsvar, for du er ikke alene i den nye verdenen, og det er alltid noen som kunne tenke seg de dyrebare ressursene du har erobret.

For ikke lenge siden lanserte Deep Silver en demo av Anno 1701, som inneholder en omfattende læringsdel, og to kart (et enspillerkart og et flerspillerkart), som hver kan spilles i 90 minutter av gangen. Du finner den på Gamer.no.

Siste fra forsiden