Apeks - Counter-Strike

Apeks annonserer nytt akademiprosjekt - Apeks Rebels

Klubben er på utkikk etter fem norske talenter.

Apeks leter etter Norges fremste talenter for en sjanse til å spille mot de beste lagene i Telialigaen.
Eivind Von Døhlen/Good Game
Denise Annfinsen forteller at hun gleder seg til å se utviklingen av Apeks Rebels.
Apeks

I en pressemelding publisert av Apeks søndag formiddag forteller klubben at de har åpnet for søkere til sitt nye prosjekt, Apeks Rebels. Klubben forteller blant annet at akademiprosjektet vil starte med Counter-Strike, med formål å hjelpe utviklingen av spillere i Norge. Administrerende direktør for Apeks, Denise Anfinnsen, forteller at prosjektet blir en ny storsatsning for den norske klubben.

Apeks forteller at de er på utkikk etter potensielle spillere, noen vil bli plukket ut, mens andre vil velges utifra en søknadsprosess via Apeks' nettside.

– Et akademilag har vært en del av Apeks-identiteten siden Kingpins-tiden. Da vi valgte å legge den ned høsten 2019 var det med tungt hjerte. På den tiden hadde vi ikke tid eller ressurser til å gi et akademilag den oppmerksomheten det trenger for å vokse laget eller spillerne til noe stort. Nå har endelig brikkene falt på plass, og vi er igjen i stand til å sette liv i et akademilag. Det er utrolig gøy å kunne komme i gang med dette prosjektet igjen siden det ligger så nært alle våre hjerter. Målet vårt er å utvikle fremtidens stjerner i Counter-Strike.

LES OGSÅ: Apeks signerer svensk trio

Ønsker å utvikle de største talentene

Sportslig direktør for Apeks, Anders Kjær, forventer at det vil ta tid å utvikle Apeks Rebels.
Mohammed Barzinje/Good Game

Etter Apeks valgte å bytte ut sin norske kjerne med svenske spillere tidligere i år har det blitt stilt mange spørsmål rundt Apeks' løfte om å styrke norsk Counter-Strike. Forventningene til klubben har blitt satt høye, og sportslig direktør for Apeks, Anders Kjær, forteller at målet med fokus på norsk Counter-Strike fremdeles står Apeks nært.

– Vårt fokus vil være å utvikle de største talentene innen norsk Counter-Strike, dette slik at vi i fremtiden er i stand til å bygge et norsk storlag. Det kan ta et år, eller det kan ta tre, men med dedikert og målrettet arbeid over tid tror vi det er mulig å komme dit.

Videre forteller Kjær forventningene rundt spillere knyttet til søknadsprosessen.

– Når det gjelder spillere, ser vi etter talenter som er mekanisk gode og har forståelse for spillet. De må være ivrige etter å lære mer og ha høye ambisjoner. Vi vil selvfølgelig ha det gøy i prosessen, men spillerne må være forberedt på å jobbe som toppidrettsutøvere, med alt det innebærer. Dette slik at vi klarer å få spillerne på det nivået vi må være på for å lykkes internasjonalt. Vi ønsker alle søkere lykke til, avslutter Kjær.

LES OGSÅ: Apeks Rekrutt sikret opprykk til 1. divisjon - nå splittes laget

Siste fra forsiden