Telialigaen - Counter-Strike

– Apeks er det desidert beste laget vi har spilt mot til nå

Riddle trakk det korteste strået mot Apeks, men er fremdeles målsatt mot sluttspillet.

Christian «dreamcatchR» Paulsen roser Apeks etter en sterk prestasjon på begge kart.
Mohammed Barzinje/Riddle

SLIK ENDTE SYVENDE RUNDE I TELIALIGAEN COUNTER-STRIKE

Vis mer

Celestial 2 - 0 Bitfix
Blue Revision 0 - 2 Nordavind
Momentum 2 - 0 Demise
dGamers 0 - 2 Oslo Lions
Riddle 0 - 2 Apeks

Se resten av kampene i terminlisten »

Christian «dreamcatchR» Paulsen i Riddle er ikke spesielt imponert egen prestasjon, og forteller at Apeks imponerte, noe som gjorde at det ble vanskelig for laget å komme seg skikkelig i gang i 0-2-tapet mot Apeks.

– Vi ble altfor feige på Nuke. Når de også vinner runder med dårlige kjøp blir det vanskelig å ta seieren. Apeks var det desidert beste laget vi har spilt mot til nå. De gjør sjeldent feil og er rett og slett bare mye bedre enn oss over to kart.

Se kampen mellom Riddle og Apeks i opptak på vår Twitch-kanal »

Christian «dreamcatchR» Paulsen roser Apeks etter en sterk prestasjon på begge kart.
Mohammed Barzinje/Riddle

Paulsen forteller videre at det kommer til å bli en tøff etappe for å nå hele veien frem til sluttspillet, men Riddle har prioriteringene sine satt, og vet godt hva som må til for å kunne hente inn de siste poengene som trengs.

– Vi skal bare kjøre på vi nå og ta en tre-poenger mot Dgamers. Så får vi se hvordan det blir i siste runde. Vi kommer nok alle til å kjøre på med flere timer i spillet, trene så mye vi kan, og bare ta det som det kommer. Det hadde vært utrolig gøy å dra på sluttspillet og bite godt fra seg, avslutter Paulsen.

Slik ser tabellen ut etter syv runder.
Gamer.no

–Vi har definitivt mer å gå på

DISSE SPILTE FOR RIDDLE

Vis mer

Christoffer «hEllberg» Andersen
Thomas «Vertigo» Andresen
Christian «dreamcatchR» Paulsen
Daniel «zykes» Jensen
Mikael «mikki» Gaup

DISSE SPILTE FOR APEKS

Kristian «akEz» Kornbakk
Sander «Grus» Nordeide Iversen
Erik «Truth» Hansen Dyrnes
Haakon «Radifaction» Tholo
Ole «Marcelious» Langan

Apeks fortsetter å imponere, og er fremdeles ubeseiret i det de kun har to kamper igjen for sesongen. Kristian «akEz» Kornbakk mener at kampen mot Riddle gikk som forventet.

– Vi følte oss ganske selvsikre før start, og vi har jobbet med konsentrasjonen mot lag vi føler oss sterkere enn, slik at vi ikke går på dumme tap. Jeg føler ikke vi ble veldig overrasket på noen spesiell måte av Riddle, jeg hadde kanskje forventet litt mer på Nuke, da det var deres kart-valg. Vi er dog veldig komfortable på Nuke og det klarte vi også å vise.

Apeks har allerede sikret seg en plass på sluttspillet, men laglederen har fremdeles planer om å jobbe hardt for de siste poengene i sesongen.

– Det å gjennomføre et perfekt seriespill ville selvfølgelig vært en bonus, men vi tenker ikke noe spesielt på det. Eneste fokuset for oss nå er neste kamp mot Stabæk Momentum, og å vinne den på best mulig måte, så får vi se når vi møter Nordavind i siste runde, fortsetter Kornbakk

Les også
Apeks annonserer nytt akademiprosjekt - Apeks Rebels

LES OGSÅ: – Riddle er definitivt et lag man må ta på alvor

Til tross for en dominerende prestasjon så langt for Apeks, er Kornbakk forberedt på at de siste to kampene mot Stabæk Momentum og Nordavind vil bli de vanskeligste hittil, men han forventer fremdeles at Apeks skal kunne stå sterkt ut sesongen.

– Vi anser Riddle og Stabæk Momentum som ganske like i ferdighetsnivå og forventer noe av det samme. De har et par sterke individuelle spillere, men til gjengjeld er hele femmeren vår sterkere enn deres femmer, så vi frykter ikke å bli slått på individuell ferdighet.

Kornbakk og Apeks er på god vei mot å fullføre sesongen ubeseiret.
Sindre Stien/Good Game

Kornbakk er ikke noe særlig redd for å ryke på en smell i løpet av de neste kampene, men legger ikke skjul på at nivået blant de norske lagene opp mot sluttspillet er høyere enn tidligere.

– Jeg vil si nivået er litt høyere i år. Både oss og Nordavind er nok bedre nå enn vi var på samme tidspunkt forrige sesong. Momentum og Riddle har jo vist at de kan overraske mot Nordavind, så jeg vil si at nivået kanskje har steget et hakk totalt sett.

Til tross for at nivået er høyere har også Apeks imponert, men lagkapteinen ser fortsatt at det gjenstår mye laget kan bli enda bedre på for å kunne sikre seg seieren på sluttspillet.

– Vi er fortsatt bare i oppbygningsfasen for laget, vi har fått et godt grunnlag på de fleste kart og vi har en solid slagplan. Det vi må jobbe mest med er runder som ikke går som planlagt og hvordan vi løser ting intuitivt. Jeg vil si vi definitivt har mer å gå på, men er på god vei, avslutter Kornbakk.

LES OGSÅ: – Vi og Apeks er et hakk over andre norske lag - dette er jo jobben vår

Siste fra forsiden