Telialigaen - Counter-Strike

Apeks fortsetter dominansen i Norge

Klubben sikret sitt femte strake seriemesterskap mot Bifrost

Joakim «jkaem» Myrbostad var med på å sikre Apeks sitt femte strake seriemesterskap mot Bifrost.
Eivind Von Døhlen/Good Game

Som årets eneste offline-arrangement har sluttspillet i Counter-Strike hatt mye å leve opp til. Engasjementet har vært skyhøyt både på skjermen og på sosiale medier, og kvaliteten på spillingen likeså. Etter å ha startet dagen med en overbevisende seier mot Oilers var Apeks klare for å sikre sitt femte strake seriemesterskap. På motsatt side av kartet ventet Bifrost, som slo ut 777 i sin semifinale.

Oppgjørets første kart ble valg av utfordrer Bifrost, og valget landet på Overpass. Bifrost stakk av med første runde, men ble kjapt satt på plass av de regjerende seriemesterne. Apeks fikk ballen til å rulle på Terrorist-siden, og endte opp med en komfortabel ledelse på fem runder etter første halvdel. Bifrost var imidlertid ikke klar for å gi opp første kart, og klarte å karre til seg tolv runder før Apeks sikret seg en seier på 16-12.

«Marcelicious» tydelig fornøyd med dagens innsats.
Eivind Von Døhlen/Good Game

Kart nummer to ble en av seriemesternes spesialiteter - Vertigo. Bifrost startet kartet best, og gikk tidlig opp i en liten ledelse. Det skulle imidlertid ikke ta lang tid før Apeks fikk orden på spillet sitt og dominere på Vertigo. Hele ni runder sikret Apeks seg før Bifrost var tilbake på poengtavlen. Lagene gikk til pause på 11-4 i favør Apeks. Andre omgang startet med et smell fra Apeks, som med fire strake rundeseire satt med muligheten til å sikre seieren.

To runder senere var derimot seieren sikret, og Apeks kan krone seg som Norges beste Counter-Strike-lag for femte sesong på rad.

Siste fra forsiden