Telialigaen høstsesong: Runde 3

Apeks Rebels og SKADE X på tabelltopp

Etter tre spilte serierunde er det jevnt i toppen av Telialigaen.

Det spisser seg til i Telialigaen.
Sindre Stien/Good Game

Runde tre i Telialigaen er ferdigspilt i Counter-Strike: Global Offensive og tabellen begynner å ta form.

Rebels overbeviser mot Wizard

Apeks Rebels og Wizard møttes onsdag kveld i det som var rundens siste kamp, og på åpningskartet Mirage, som Wizard valgte, så det lenge bra ut for rebellene. Men etter sidebytte viste Wizard nettopp hvorfor de valgte kartet og tok seg tilbake fra 7-12 til en sterk 16-13-seier på "hjemmebanen".

Andre kart ut var Nuke, der Wizard valgte å starte på den favoriserte anti-terrorist-siden. Trollmannen kom sterkt i gang og tok tidlig kommandoen med en 4-1-ledelse. En sterk opphenting av Apeks Rebels og utmerket individuelt spill fra Sindre «Tapewaare» Ellefsen gjorde at stillingen ble 9-6 i favør Apeks Rebels før sidebytte.

LES OGSÅ: NiP med to norske kvinner i CS:GO-satsing

Etter sidebytte gjorde Ellefsen følgende:

Alex «PALM1» Palm la virkelig inn en solid innsats for å forhindre tap på det andre kartet, men når selv ikke 30 kills er nok, går vi til det tredje og avgjørende kartet etter 16-10-seier til Rebels.

Det hele skulle avgjøres på Inferno, og etter litt frem og tilbake, var det til slutt Apeks Rebels som tok føringen og gikk til sidebytte med en solid 11-4-ledelse.

Etter sidebytte ble det dessverre aldri jevnt, og Apeks sine håpefulle vinner det tredje kartet med 16-5, og 2-1 totalt.

Topplagene innfrir

fra Gamer.no

De resterende kampene ble spilt mandag kveld der vi fikk se 777 ha god kontroll mot Metizport og gikk seirende ut 2-0, med 16-11 og 16-12 på henholdsvis Nuke og Overpass.

Den andre toppfavoritten SKADE X hadde også få problemer mot VOID og svarte med en 2-0 seier med de samme tallene. Kampen endte altså 16-12 på Ancient og 16-11 på klassikeren Dust2.

Les også
– En kamp man aldri vil tape uansett hva

LES OGSÅ:Akkurat nå er vi best i Norge

Bunnen tar form

Foxed fortsetter å slite på bunnen av tabellen, men ga Vikings kamp på Overpass, der de til slutt måtte se seg slått på målstreken med 16-14. På deres eget valg av kart i Nuke måtte de dessverre se seg slått 16-11, og står med det fortsatt uten poeng denne sesongen.

Det andre bunnlaget, Oilers eSport, møtte et Bitfix-lag som også jaktet sine første poeng. Første kart ut var Nuke, og også her ble det jevnt. Til slutt trakk Bitfix det lengste strået, og tok med seg en 16-14-seier. På Inferno dominerte Oilers totalt fra start til slutt og tok en solid 16-2-seier før det hele skulle avgjøres på Overpass. På det avgjørende kartet viste nok en gang Bitfix seg for sterke, og tok i land seieren med 16-13 og småpene 100 blank i ADR (average damage per round) fra Kim-Fredrik «Winther» Winther.

Før den tredje runden i Telialiagaens førstedivisjon så ser tabellen sånn ut:

fra Gamer.no

Siste fra forsiden