Telialigaen Høst: Skade X mot VOID

«Grus» før kampen mot VOID: – Akkurat nå er vi best i Norge

Både Skade X og VOID står med full pott etter to spilte runder. Mandag kveld møtes de.

Sander «Grus» Iversen og resten av Skade X er klar for ny toppkamp i Telialigaen
Joakim Riise/Good Game

Det er klart for tredje runde av Telialigaens høstsesong i CS:GO. Også denne uken er det en ekte godbit som venter på oss i hovedkampen.

Kampen om førsteplass

Både Skade X og VOID står med full pott etter to spilte runder. Skade X har så langt imponert med en sterk seier over 777 og en litt svakere prestasjon mot Oilers, hvor de tapte et kart på Nuke, men fortsatt sikret seg et godt resultat på 2-1.

Sånn spilles tredje runde av Telialigaen: 5. september

18:00: Metizport - 777
18:00: Vikings - Foxed
18:00: Bitfix - Oilers
18:00: Wizards - Apeks Rebels
19:00: VOID - Skade X

Se rundens hovedkamp på NRKs LL35, mandag, klokken 19:00

VOID har på sin side levert to solide seiere mot både Wizards og Oilers. De står nå foran sin første skikkelige styrketest i høstens sesong.

LES OGSÅ: Lag diskes etter mistanke om kampfiksing i CS:GO-turnering

Best i Norge per dags dato

Det har vært en hektisk måned for spillerne i Skade X. Laget, som ble dannet i samarbeid mellom Team Midgard, Ulti Skins og Skade for under måned siden, har allerede rukket å konkurrere på flere fronter. Både med deltakelse i ESLs Road to Rio, og Elisa Invitational.

Dette er SKADE X

no Sander «Grus» Iversen
no Ole Kristian «Marcelious» Langan
no Jesper «Jimbo» Kamsrud
no Eskil «LaX» Bjørnsen
no Erik Hansen «Truth» Dyrnes

no Halvor «vENdetta» Gulestøl (trener)

Sander «Grus» Iversen er ærlig på at laget enda ikke har rukket å gjøre seg kjent med hvordan VOID spiller.

– Void er et lag jeg ikke har så alt for mye kjennskap til, vet jo selvfølgelig av spillerne der og vet at de kan skyte fra seg og være gode individuelt. Men vi burde nok ha fordelen mot de i matchen.

LES OGSÅ: Skade X vinner prestisjeoppgjør mot 777

Etter en veldig god start for laget, med flere sterke resultater, mener Iversen at laget per dags dato er best i Norge.

Les også
Nordmann på verdens beste lag!
Sander «Grus» Iversen mener de er norges beste lag for øyeblikket.
Sindre Stien/Good Game

– Ja jeg vil si det per dags dato, ting endrer seg mye og flyten skifter fra lag til lag. Vi har hatt en effektiv uke hvor alle har hatt mulighet til å grinde og spille mye sammen for å bli kjent. Etter seieren mot 777, og rangeringen på HLTV.org, vil jeg påstå at vi er det nå, så da må vi fortsette å pushe for å beholde den plassen som det beste laget.

Rett fra treningssamling

Skade X har den siste uken vært samlet hos ULTI Gaming Center i Kristiansund. Der har de blitt bedre kjent, både inne og utenfor serveren. Det har i følge Iversen gjort underverker for laget.

– Treningsleiren hos ULTI har gått veldig fint. Det har vært en av de beste treningsleirene jeg har opplevd i min tid i Counter-Strike, med fokus kun på Counter-Strike og lagutvikling. Det er lenge siden jeg har kjent på denne lagfølelsen og stemningen i ett lag. Alle er ivrig til å legge inn arbeid og pusher hverandre til å gjøre det bedre.

LES KOMMENTAR: Er dette siste sjanse for Apeks?

Internasjonale ambisjoner

VOIDs siste tilskudd, Jonatan «Ruyter» Ruyter, har oppskriften på seier i kampen. Laget gikk på et surt nederlag i den norske kvalifiseringen til Elisa Invitational sist lagene møttes.

Dette er VOID

sj Johann «Saasinho» Saasen
sj Martin «Nasty» Garvik
sj Michael «miko» Akslen
sj Sindre «thomassen» Thomassen
sj Jonatan «Ruyter» Ruyter

– Gutta i Skade X er absolutt gode, men ikke noe som er umulig for oss. Da vi spilte mot vi sist fikk de noen avgjørende runder de ikke skulle hatt, noe som robbet oss litt for seieren. Dette er forhåpentligvis noe som ikke kommer til å gjenta seg på mandag. Vi må bare være litt mer påskrudde og sette kulene våre, skal ikke så mye mer til for å vinne mot de.

Skade X kommer rett fra treningsleir er ikke noe som bekymrer Reuyter nevneverdig. Med glimt i øyet melder han at VOID så og si bor sammen.

– Kjempeflott for Skade at de kan møtes et par ganger i ny og ne. Vi i VOID bor derimot sammen, så skal nok prøve å få til det ja.

Jonatan «Ruyter» Ruyter og VOID har fått en sterk start på sesongen.
FOTO: EIVIND VON DØHLEN/GOOD GAME

Med opprykk fra 2. divisjon etter vårens sesong av Telialigaen, og solid form denne sommeren, legger ikke Ruyter skjul på at laget ønsker flere sjanser i internasjonale turneringer.

LES OGSÅ: – Jeg ville ikke angre på at jeg ikke prøvde en siste gang

– Ambisjonene våres som lag er selvfølgelig å ta videre steg inn i internasjonale turneringer. For øyeblikket har vi ikke noe på gang, men håper dette endrer seg etter vi får noen resultater å vise til.

Sånn ser tabellen ut før tredje runde går av stabelen:

Skjermdump

Siste fra forsiden