Telialigaen høstsesong: Runde 2

Skade X vinner prestisjeoppgjør mot 777

Etter to ferdigspilte runder i Counter-Strike begynner det allerede å skille seg i topp og bunn.

Det begynner allerede å skille seg i topp og bunn i høstens Telialigaen
Sindre Stien/Good Game

Det var på forhånd knyttet stor spenning til oppgjøret mellom det nye superlaget Skade X, og de regjerende mesterne i 777. Norges to beste lag skulle endelig møtes i en offisiell kamp for å gi oss flere svar på styrkeforholdet mellom de to klubbene.

Intens toppkamp

Skade X gikk knallhardt ut på oppgjørets første kart og viste at de for alvor ønsket å skape trøbbel for forhåndsfavorittene i 777. Med en sterk 19-17-seier var Skade X i førersetet.

Sånn spilles tredje runde av Telialigaen: 5. september

Metizport - 777
Vikings - Foxed
Bitfix - Oilers
Wizards - Apeks Rebels
VOID - Skade X

777 slo tilbake på sitt eget kartvalg, og med periodevis godt koordinert spill ble de for sterke på Dust2.

På siste og avgjørende kart fikk 777 en god start. Ved sidebytte så ledet Steffen «SLY» Amundsen og resten av 777 hele 11-4, og etter at laget sikret seg den viktige pistolrunden på terroristsiden så det virkelig lyst ut for 777.

Les også: – Vi vil vise at vi er best i landet når sesongen er over

Men Skade X ville det annerledes, og anført av Eskil «LaX» Bjørnsen med hele 26 frags, slo de tilbake og snudde kampen til 16-12. De sikrer seg dermed et godt utgangspunkt videre i sesongen og står med seks poeng etter to spilte kamper.

Jesper «Jimbo» Kamsrud styrte Skade X til seier mot 777.
Joakim Riise/Good Game

Vikingene kjemper tappert

Resultatene fra andre serierunde i Telialigaen.
Skjermdump fra Gamer.no

Vikings Esport tok i mot Apeks Rebels som sesongdebuterte med sin fulle lagoppstilling. Vikingene gikk hardt ut i begynnelsen av kampen og anført av Stian «zitan» Fjørtoft sjokkerte de nok flere ved å vinne hele 16-6 over rebellene.

Lykken ble likevel ikke varig for Vikings ettersom rebellene slo knallhardt tilbake med en dominant opptreden på Ancient. Anført av en blodhet Sindre «Tapewaare» Ellefsen vant rebellene kartet 16-4.

Les også
– Tror «Banderas» har vært litt bitter

Det ble ingen skrell for rebellene på kart tre hvor samme Ellefsen fortsatte storspillet og sikret 2-1 i kart med en 16-6-seier på Nuke.

Les også: – Gode lag vil ikke trene mot oss

VOID til topps

Inn i den andre runden var VOID favoritter i sin kamp mot Oilers. Laget som har vist gode tendenser blant annet med flere sterke seiere i IEMs Road to Rio-kvalifisering, viste at de har formen inne og sikret seg en veldig overbevisende 2-0 seier.

Med Jonatan «Ruyter» Ruyter og Martin «Nasty» Garvik var i toppform i hver sine kart, noe Oilers ikke kunne svare på.

Jonatan «Ruyter» Ruyter var sentral da Oilers ble feid til side.
Joakim Riise/Good Game

VOID som i neste runde møter Skade X i rundens hovedkamp har med andre ord et veldig godt utgangspunkt og leder ligaen etter to spilte kamper. Mens Skade X og 777 kjemper om retten til å kalle seg Norges beste lag, virker det som VOID ønsker å melde seg på.

Les også: Apeks - Last Dance?

I de andre kampene var det stort sett favorittene som gikk av med seieren.

Metizport overbevist stort med 16-4 og 16-4 over to kart mot Foxed, og det begynner allerede nå å se mørkt ut for revene. Wizards gjorde også vondt verre for Bitfix, og hadde få problemer med å sikre seg en 2-0-seier i sitt oppgjør.

Før den tredje runden i Telialiagaens førstedivisjon så ser tabellen sånn ut:

Det skiller seg allerede i topp og bunn etter to spilte runder.
Skjermdump

Siste fra forsiden